Előző téma megtekintése :: Következő téma megtekintése |
Szerző |
Üzenet |
Szécsike Srí Lanka

Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13237 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
|
Elküldve: 2016.01.27, 19:04 Hozzászólás témája: .. |
|
|
Rám a teljes kiszáradás várna mire végre megkaphatnám.  |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kutyus Srí Lanka

Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 42831 Tartózkodási hely: Budapest
|
Elküldve: 2016.01.27, 18:21 Hozzászólás témája: |
|
|
Szécsike
ez egy mesterien túlbonyolított ketyere.............ennyi idő alatt én 3 üveget kinyitok és kitöltöm a benn lévő nedűt
Szépnek szép.........és biztos nagyon sokat gondolkoztak rajta, hogy lehet megcsinálni  _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Szécsike Srí Lanka

Csatlakozott: Jan 21, 2008 Hozzászólások: 13237 Tartózkodási hely: Bp.Pestszentimre
|
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7889 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
|
Elküldve: 2016.01.26, 17:25 Hozzászólás témája: |
|
|
Az apuka programozó és hobby asztalos  _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
hahagaj Mamutfenyő

Csatlakozott: Aug 06, 2006 Hozzászólások: 1931 Tartózkodási hely: nemvad-nyugat
|
Elküldve: 2016.01.25, 19:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Ez egy műanyag fa. Az apuka lehet hogy hobbi csónaképítő. Esetleg hobbi burkoló, a műgyantákat szokták most padlóra felrakni ezzel a fa mintázattal. _________________ Születtem, felnőttem
durva gaz erdőben,
virág vagyok, attól félek:
csalán lesz belőlem. (Nagy László) |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7889 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
|
Elküldve: 2016.01.25, 19:22 Hozzászólás témája: |
|
|
Jó tipp, de ilyet én nem hiszem hogy el tudnék készíteni Gyönyörű a kivitelezés is, de maga az elgondolás, a tervezés viszi a pálmát! Persze a lényeg nem is látszik! A szépen eltakart rögzítések, az elektromos hálózat... Ezt az apukát szívesen meghívnám egy sörre! Kár, hogy erre kicsi az esély, mivel Amerikában élnek. _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kutyus Srí Lanka

|
Elküldve: 2016.01.25, 18:45 Hozzászólás témája: |
|
|
Jó kis tipp, igaz-e ????  _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

|
Elküldve: 2016.01.25, 18:40 Hozzászólás témája: |
|
|
Azannya!!!
 _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kutyus Srí Lanka

|
|
Vissza az elejére |
|
 |
kutyus Srí Lanka

|
Elküldve: 2016.01.25, 06:20 Hozzászólás témája: |
|
|
Vackor!
Azzal a mondásoddal egyetértek, hogytavaszi dombori Gazlap találkozón. Mert most már csakazértis megcsinálom! _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

|
Elküldve: 2016.01.24, 20:00 Hozzászólás témája: |
|
|
Emmylie írta: | Jo ötletek |
A 31. kép akár figyelemreméltó is lehetne, ha a borospalack hűtése megoldott feladat lenne. De nem az. Így viszont likevadász tucatáru, mint a többi is.
Mielőtt az a vád érne, hogy nem vagyok konstruktív ellenzék, felhívom a figyelmet arra is, hogy létezik kerámia borospalack hűtő - nekem természetesen van - ami egy hasonló rendszerbe integrálható. Tekintettel arra, hogy magam nem forgalmazom ezt a kerámia borospalack hűtőt és egyébkent sem tartanám etikusnak reklámszerződés nélkül reklámozni egy Gazlap színvonalú, kiváló site-on, mindenki keressen utána, vagy tekintse meg az egyik tavaszi dombori Gazlap találkozón. Mert most már csakazértis megcsinálom!
"A tökéletesnél szarabbal ráfizetés beérni!" (Vackor) _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Vackor Erdő

|
Elküldve: 2016.01.24, 19:44 Hozzászólás témája: |
|
|
A GIF file előnyei
Amit itt láthatunk, az egy örökmozgó... lenne, ha a mechanika törvényei nem zárnák ki a newtoni fizika szerint. (gyk.: Léteznek elméletek, melyek bizonyos speciális peremfeltételek megléte esetén a fénysebesség átlépését megengedik, de ez egy egyszerű mechanikai kapcsolat és nem abba a rendszerbe tartozik!)
Ezen rendszer fenntartásához ugyanis két különböző hajtott tengely lenne szükséges!
Poénnak persze rendben van és Gergő annak is szánta! Vagy tévednék? Ez is egy lehetőség... No persze a newtoni rendszerek elmélete szerint  _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Szécsike Srí Lanka

|
Elküldve: 2016.01.24, 19:32 Hozzászólás témája: .. |
|
|
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
kovarigergo Mamutfenyő

Csatlakozott: Jun 07, 2012 Hozzászólások: 2310 Tartózkodási hely: Ukrajna,Csap varosa
|
Elküldve: 2016.01.23, 22:26 Hozzászólás témája: |
|
|
Csak úgy,érdekességként!
 |
|
Vissza az elejére |
|
 |
Bojtárgazdi Srí Lanka

|
Elküldve: 2016.01.15, 17:18 Hozzászólás témája: |
|
|
Vackor írta: | Akkor ez az elgondolás megfelel, megcsinálod? |
...meg, csak jussak hozzá!  _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet. |
|
Vissza az elejére |
|
 |
|