Akadt egy darab korpuszfehér bútorlapom, arra applikáltam egy támasztékot...
Hogy a másik oldalán is legyen ez, meg az, hát raktam oda is
Az egyik felére építettem egy valóságos cockpit-et (gyk.: versenyautó pilótafülkéje) dugókból készített, forgatható kapcsolókkal
A másik felére pedig a Kutya néni találta matató tábla került.
A kormánykerék nem más, mint az első autóm - kereklámpás Lada 1300 - féltve megőrzött, bőrözött sportkormánya. A szárnyas csiga embléma saját design és saját kivitelezés. A Lada embléma helyén is ilyen volt a hűtőrácson!
És ha valakinek olyasmi jutna az eszébe, hogy a kormány esetleg nem előfeszített csapágyazású tengelyen forog, az verje ki a gondolatot a fejéből, mert ezt Nagypapi csinálta, nem valami bóti vacak!
_________________ Vackor
--
Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb ötletek lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38846 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2015.12.11, 19:32 Hozzászólás témája:
Csak nálad, Bojtikám!
Nekem pl van itthon színes fonalam
A kivitelezésben persze vannak furcsaságok, de ezeken a gyakorlott ember túllép, és nem egyenként vagdossa a fonalszálakat _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Testszerte viszketni kezdtem annak láttán, hogy egyenként vagdossa le a fonalakat.
A fonalat is lehet egy megfelelő méretű lapra felcsévélni, és azután az asztalra fektetve, egyik tenyerünkkel lefogva, a két végén felvágni és kész.
De igaz, ha valakinek kész guriga kell egy kartongyűrű kedvéért...
Egyébként én egy kiszolgált hajgumi köré tekergetném a fonalat, vagy kopott szilikon-karkötő köré, akkor mosni is simán lehet... de kisebb műanyag flakont is elég könnyen fel lehet szeletelni.
Jópofák a pici sapkácskák, de papír "vázzal" csak porfogó.
Igaz, én más irányultságú vagyok, nekem a "mindenkinekvanotthonszínesfonala" sértő kitétel. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 6844 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2015.12.07, 19:33 Hozzászólás témája:
Amíg a szüleink élnek, gyerekek vagyunk
Nekem a Mikulások tetszenek. Remekül használta ki a ferde vágás adta lehetőséget! És persze az ötlet, ami a lényeg! _________________ Vackor
--
Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb ötletek lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Aug 29, 2005 Hozzászólások: 3297 Tartózkodási hely: Soroksári-Dunaág
Elküldve: 2015.12.07, 17:44 Hozzászólás témája:
Kutyus, kisfiam 41 éves De ezek nagyon egyszerű dolgok, egy kivágott fenyőfa megmunkálatlan ágai, némi festéssel, összecsavarozva. Ennyi az egész. Nekem is nagyon tetszenek.
Éva _________________ Éva
Belőlem csak egy van, a többiek sokan vannak
Ezért nekem nagyon kell vigyázni magamra
Csatlakozott: Jun 07, 2012 Hozzászólások: 1899 Tartózkodási hely: Ukrajna,Csap varosa
Elküldve: 2015.11.29, 10:52 Hozzászólás témája:
Visszatérve a konnektor hozzászólásokhoz,kicsit csodálkozom,hogy ez a veszélyelhárítási mód csak most látható. Anno,a Szovjetunióban lehetett "kétfalas rugós" konnektorokat vásárolni. Én már olyat szereltem fel a lányom védelmére.
Az én szüleim sajnos nem (vagy akkor még nem lehetett kapni.ezt nem tudom)! Így én sem akartam elhinni a szüleim intelmeit. Egy fűszálat dugtam a fázisba...... Bizony dobott egyet rajtam. ... Többet nem tettem!
Azt hiszem,a pincében van még abból a régi konnektorból. Ha valakit érdekel,lefotózom és hozom.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban