Még ha prózai is a téli gumi, bizony nagy dolog megnyerni!
Én sikeresen befejeztem azt a nagy munkát, hamarosan újra átnézem és elküldöm, még a holnap délelőtti határidő előtt.
Remélem, rendesen fognak fizetni, még nem ismerem ezt a céget.
Utólag az előző cég ügye is örömre fordult, mert utólag már örülök, hogy nem kaptam tőlük megbízást. Kiderült, hogy nem osztrák cég, csak egy határ közelében élő magyar pasas, és nagyon nehezen fizetett.
Egy rászedett fordító írta meg a fordításközvetítő oldal fórumán. A név és a dátum stimmel, én is telefonálgathattam volna hetekig a pénzemért... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Ez igazán nagy öröm Kutyusnak, Zsuzsoknak és Emmylienek.
Gratulálok Pilinek is !
Az én örömöm igazság szerint nem az enyém, csak részben.
Pénteken Tasa egy pályázaton nyert 4 db téli gumit az autójára.
A másik, hogy tegnap gazdis lett egy rossz körülmények közül mentett bullmasztiff. Tasa csak segített gazdit keresni és ő vitte el hozzá.
Nálunk ilyenek az örömök. _________________ "Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán lényeges, az a szemnek láthatatlan."
Tasa tanya Állatotthon és Molosser Mentés Alapífvány
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38770 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2015.10.05, 06:10 Hozzászólás témája:
Tegnapi öröm..........kicsit együtt lehettem a Piroskákkal, megpuszilhattam Lénát is _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38770 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2015.10.02, 05:17 Hozzászólás témája:
Bojtika
ez remek hír, legyen is sok ilyen munkád még!!!
Tegnapi örömünk: itt volt ebédre Tihi lány, jót dumcsiztunk, helyes már a pocakja, igen kackiás Kb másfél hónapja van a szülésig _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Köszönöm, Tercsi, muszáj is vagyok.
Végtére is nem lehetetlen, szerencsére az egyetemi feladatokkal már majdnem teljesen készen vagyok. Talán azt is összerakom még a holnapi nap folyamán.
A munka határideje kedd délelőtt, addig nemigen csavargok a neten... _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban