Csatlakozott: Jun 19, 2007 Hozzászólások: 420 Tartózkodási hely: Budapest, Budatétény
Elküldve: 2016.02.15, 10:02 Hozzászólás témája:
Nem akartam senkit "hergelni" a hiábavaló kérdéseimre adott Serge válaszaival, ezért nem is jelentkeztem semmilyen hírrel. Tegnap megint ráírtam és - ezt is félve mondom és gyorsan lekopogom - most azt ígérte, hogy március végén "mindent" leszállít. De azt kell, hogy mondjam, hogy biztosat csak március végén fogunk tudni!
Mindenkinek nagyon köszönöm a türelmét! _________________ Eladó Íriszeim 2017
Csatlakozott: Jun 19, 2007 Hozzászólások: 420 Tartózkodási hely: Budapest, Budatétény
Elküldve: 2015.06.15, 09:00 Hozzászólás témája:
Megjöttek a sinningiák és a régebbi katalógusból rendelt mesék megjöttek. Kérek címet, hogy tudjak postázni.
A megérkezett virágokat itt tudjátok ellenőrizni:
Elküldve: 2015.04.29, 17:45 Hozzászólás témája:
Bocs! Kivivi!
A vége, h sajnos a mesékre várnunk kell, azonban a sinningiákat gumóként és a régebbi katalógusból való meséket küldi. Megnéztelek és úgy látom neked meg fog jönni minden amit kértél, mert újdonságot nem látok a nevednél a táblázatban.
Serge rendelés 2015 _________________ Eladó Íriszeim 2017
Nahát - ez aztán meglepi a javából . Álmomban se jutott volna eszembe hogy van ilyen magyarázat . Eléggé nehéz ezt elképzelni , mert azért most már van elég sokunknak tapasztalatunk a mesékkel . Egy ilyen gyűjtőtől mint Serge - nehéz ezt elhinni , hogy nem figyelt oda a dolgaira ...
Ki mit szól hozzá? Én a többség döntéséhez csatlakozom . Bár ha vissza kérjük a pénzt - az rizikósabb abból a szempontból , hogyan jutunk hozzá a vágyott fajtákhoz ? _________________ Erzsi
Elküldve: 2015.04.19, 13:23 Hozzászólás témája:
Semmi jóval nem tudok szolgálni Serge féle rendeléssel kapcsolatban. Most úgy néz ki, h szeptemberig kell várni a mesékre is???!! Ne kérdezzétek miért, nekem azt mondta, h még nem érettek a rizómák, ezért még senkinek nem küldött semmit az idei katalógusból! A kérdés, h kérjük vissza a pénzünk, vagy várunk szeptemberig? _________________ Eladó Íriszeim 2017
Elküldve: 2015.03.18, 10:22 Hozzászólás témája:
Az utalás elment és meg is érkezett Serge-nek már több mint egy hete. Nem bánom, hogy előre utaltam, mert a dollár addig is és azóta is tovább erősödött. Konkrétan rákérdeztem mikorra számíthatunk a virágokra. Megígértettem vele, hogy legkésőbb április végéig elküldi a mese rizómákat, de sajnos a sinningiákra legalább júniusig várni kell! _________________ Eladó Íriszeim 2017
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban