De közben máshová is felmentem, többek között a FLORES REINECKE
Szia
ÉN innen még nem rendeltem, a gommerékkel nincs baj,onnan már 2xis rendeltem,megjött minden szépen én bennük bízom csak.
Noémi _________________ Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!
Csatlakozott: May 20, 2011 Hozzászólások: 10 Tartózkodási hely: Fejér megye
Elküldve: 2015.01.01, 13:01 Hozzászólás témája:
Floresnél nincs webshop, előrendelés,vagy foglalás.Tavasszal,és nyár végén ,küldd egy e mailt,ha a listáján vagy,az aktuális készletről.Válasz e mail beérkezés sorrend van,vagyis aki kapja marja.A nagyon ritkaságokból csak 1-2 db.Ha gyorssan válaszolsz,mázlid van.Kb.2hét mire válaszol,és küldi a számlát.
Megnéztem a Gommer kinálatát, az összeset. Válogattam is sokat.
De közben máshová is felmentem, többek között a FLORES REINECKE
hibiszkuszait néztem meg, illetve nem is néztem, hanem bámultam a sok
álomszép és különleges hibit. 100-ból 95 gyönyörű, azt se tudtam,melyiket
nézzem az óriási választékból.
Úgy látom, hogy innen még nem volt közös rendelés. Miért? Én onnan rendelnék sokkal szivesebben.
Aki esetleg tud valamit a Flores Reineckéről, irja meg, érdekel.
Megint jönnék ide,mert én is vágyom ám nagyon. Csak s kizárólag hibiszkuszokat lehet rendelni.
a rendelést JANUÁR 20-án adom le a szállítást csak nyár elejére kérem. 1 dobozban kb 18-20tő jött,még régen.És van aki ismer is így.
1 héttel utalni rendelés előtt kell adni nekem,én meg utalom tovább.fizetni paypallal szoktam .
Ide a topicba írjátok a darabszámot és az igényeket, aztán privátban egyeztetünk.
2 listát kérek mindenkitől, elől azokat amiket szeretnétek, utána azt amivel lecserélhetem ha éppen az nincs, vagy nincs belőle annyi. érkezési sorrendben tartom nyilván a rendeléseket.
Minden egyes hibire még 2 euró szállítási költség jött rá. Az össz szállítási költséget ( amit majd csak tavasszal tudok meg, fogom leosztani / hibire , ez így korrekt azokkal akik csak 1-2 tövet rendelnek.
Viszonyításnak 18 max 20 tő fért el egy € 32,65 dobozban.
A jövő évi euró árakat nem tudom ( sajnos ) így senki nem tud teljes végösszeget utalni nekem.
+ ban valószínűleg a DHL is fog emelni árat.
Vagyis az újaktól ha leadtam a rendelést a hibik árát kérném el csak , a többit szállítás előtt másfél héttel amikor én is konkrétan tudom a szállítási költséget stb.
Azok akik már rendeltek velem és nem volt semmi gond velük ( tavasszal senkivel nem volt gond!! ) Ők eldönthetik , hogy egyben fizetnének-e vagy ha nekik könnyebb utalhatnak előleget.
Ami még + költség az az én utalási költségem amivel a bank terhel be az euró utalásért. Tavasszal 1600-1700 ft volt kb ezt a költséget FŐRE osztom le, asszem 71ft ra jött ki 24 embernél
Dunakeszin lakom itt lehet személyesen átvenni, vagy postázok.
örülnék ha közben majd összebeszélnétek és esetleg egy ember vinné több tövét is ha ugyanarra laktok.
a postát is szívesen megoldom így.
még ezt találtam a gommer oldalán.
Land 0 - 2 Kg 2 - 5 Kg 5 - 10 Kg 10 - 20 Kg
Hongarije € 19,93 € 25,97 € 32,65 € 42,19 _________________ Ne feledd: csak egyszer kelthetsz első benyomást!
Időzóna: (GMT +1 óra) Ugrás az oldalra: Előző1, 2, 3
3 / 3 oldal
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban