Akik szeretik a szép és különleges KRIZANTÉMOKAT, elsősorban gyüjtők, azoknak ajánlanám a VONSIK Kertészetet. Álomszép virágaik vannak, az áraik pedig 30-40 Ft között vannak.
A probléma csak az, hogy fajtánként 20 db-ot, és minimum 200 db-ot kell venni. Ezt csak csoportosan tudnánk megrendelni, akiket érdekel. Én vállalom a lebonyolitást.
Üdv: Dorisz
Szia.
Kedves Dorisz
Érdeklődni szeretnék lehet-e még csatlakozni a rendeléshez?Ezek a fajták vannak amiről képek vannak fent?
3 db Gompie Red - C65 36 ft
3 db Wendy Yellow - C66 36 ft
3 db Majola - C75 36 ft
3 db Daymark ® - B14 39 ft
3 db Roma ® - B59 39 ft
3 db Orinoco ® - B48 39 ft
3 db Woodpecker ® - B97 39 ft
Köszönöm szépen. _________________ madarat tolláról, embert barátjáról...
Örülök neki Dorisz hogy hasonlít az ízlésünk, talán összejön belőlük annyi, hogy meg tudjuk őket rendelni. _________________ madarat tolláról, embert barátjáról...
Csatlakozott: Apr 05, 2012 Hozzászólások: 926 Tartózkodási hely: Tolna megye
Elküldve: 2014.11.11, 11:04 Hozzászólás témája:
Én is csatlakoznék, ha leszünk elegen. Képekkel adom meg, melyikeket néztem ki (talán másoknak is segít a választásban). Ezek szabadföldiek, a Cs-vel jelölt cserepes. Ha tud valaki segíteni, a cserepest szabad/lehet kiültetni? 5-5 db-ot bevállalok.
Szia Dorisz!
Engem érdekelne. Szerintem az a nehéz a közös rendelésben,hogy egy fajtából min. 20 korlát van és valószínű mindenkit más érdekelne, nehezen jöhet össze egy fajtából a 20. A másik kritérium az összesen minimum 200 tő már talán könyebben teljesíthető. Nem kellene egy kis reklám a Krizantém4 topicba?
üdv. Cimarin
Akik szeretik a szép és különleges KRIZANTÉMOKAT, elsősorban gyüjtők, azoknak ajánlanám a VONSIK Kertészetet. Álomszép virágaik vannak, az áraik pedig 30-40 Ft között vannak.
A probléma csak az, hogy fajtánként 20 db-ot, és minimum 200 db-ot kell venni. Ezt csak csoportosan tudnánk megrendelni, akiket érdekel. Én vállalom a lebonyolitást.
Üdv: Dorisz
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban