Köszönöm a választ. Nem túl megnyugtató. (Egyébként nálam rendben a rendszer, olyan bővítményt nem használok ami cserélget, s szintén pingvin dolgozik a háttérben).
A Tábortűz/Hímzések,keresztszemesek,egyéb kézimunkák (6) topikban talákozom a probémával. Nézegettem, s valóban egy felhasználó által feltett kép okozza a problémát... _________________ http://qtp.hu
Csatlakozott: Jan 02, 2004 Hozzászólások: 870 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.10.09, 16:54 Hozzászólás témája:
Sziasztok,
A bevina-natur.eu kér igazából felhasználó nevet és jelszót. Ennek nincs köze a Gazlaphoz, ez lehet valamilyen a bevina-natur.eu címről linkelt Google hirdetés vagy aláírásban/hozzászólásban szereplő kép, de az is hogy egy a felhasználó böngészőjében levő bővítmény kicserél bizonyos hirdetéseket a sajátjára. Ilyen dolgokat szokott Windows-os tűzfal vagy víruskereső is csinálni, (mielőtt bárki kérdéseket tenne föl tűzfalakról és víruskeresőkről, mi csak Linuxot használunk, azon nincs vírus és ilyen trükközős program.) _________________
Elnézést kérek ha rossz helyre írok, ez esetben kérem továbbítani.
A gazlapos belépéskor (tehát mielőtt bejelentkeznék) kapok egy azonosító ablakot, mely szerint a http//www.bevina-natur.eu felhasználónevet és jelszót kér. Engem ugyan csak zavar (mindkétszer bezárom), azonban sebezhetőséget jelent (figyelmetlen felhasználó beírhatja a jelszavát) így érdemes lenne javítani.
Előre is köszönöm. _________________ http://qtp.hu
Értelek, és tudom, miről beszélsz, de ez más rendszerű oldal. Itt ha megnézed, nincsenek is számozva a hozzászólások. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Idézetekkel szoktuk ezt megoldani. Nem hosszan, csak a lényeges néhány szót idézzük. Főleg, ha már régebbi a reakció, így még visszakeresni se nagyon kell.
Értem, de ezt nem mindenkinél valósul meg. Más fórumoknál ez bevett megoldás, és ha ez egy valamikori frissítésbe v. bővítésbe beleférne egyszerűsítené a dolgokat.
Csatlakozott: Aug 29, 2007 Hozzászólások: 11885 Tartózkodási hely: Békésmegye
Elküldve: 2013.07.21, 18:05 Hozzászólás témája:
Famela
olvasgatva a javaslatod sztem mindkét nevet le lehetne irni .
De ez csak az én véleményem. Én pl, nem tudom a latin nevén felismerni , csak a hétköznapi nevén a növényt.
Pont tegnap volt egy eset kérdeztem mi a neve a szépségnek , megkaptam latin szépséges nevét , na jó kikerestem a keresőbe , de még be betűzni is alig tudtam. Lehet hogy az én bénaságom, ezt beismerem . _________________ zsuzsok
Idézetekkel szoktuk ezt megoldani. Nem hosszan, csak a lényeges néhány szót idézzük. Főleg, ha már régebbi a reakció, így még visszakeresni se nagyon kell. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Sziasztok!
Van egy-két ismeretlen növényem, és ezt szerettem volna azonosítani. Azonban előtte nézegettem a "milyen növény ez"-ben, hátha már valaki kérdezte. Sajnos néha nehéz a kérdéseket és a válaszokat összepárosítani. Ezért jó lenne valamilyen módon (pl. Válasz erre: xxxx) jelölni, mert néha több kérdés és válasz is befut, vagy csak jóval később érkezik a válasz. Az "xxxx" lehetne sorszám vagy a kérdező "neve".
gadenes
Csatlakozott: Dec 07, 2008 Hozzászólások: 1154 Tartózkodási hely: Baranya
Elküldve: 2012.07.15, 16:28 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Nekem nem véleményem, javaslatom, hanem kívánságom van. Csak ez talán a legmegfelelőbb topik, ahol hangot adhatok ennek.
Szeretném, ha a gazos társak a beillesztett növények képe alá/fölé odaírnák a nevét a növénynek. Nem feltétlen a latint -bár az a legpontosabb-, hanem a hétköznapit. Sok kis gazos nem ismer minden növényt és elég kellemetlen (és a tárhelyren helyet foglaló) új hsz.-ben mindig rákérdezni, hogy "Mi ennek a szépségnek a neve?".
Köszönöm a lehetőséget. _________________ Ismerőseimnek: Ha bárki kérné a nevemet, címemet -bármilyen célból- kérlek ne adjátok ki senkinek! Köszönöm!
Csatlakozott: May 30, 2005 Hozzászólások: 22449 Tartózkodási hely: Pest megye
Elküldve: 2011.10.30, 20:50 Hozzászólás témája:
Kedves nagy.s
javaslatát elfogadtuk.A kivitelezéssel sajnálatos módon meg kell várnia az ünnepek elmúltát,mivel szakértőnk jelenleg államilag előírt munkaszüneti napján van.
Megértését és türelmét köszönjük _________________ yulduz
Az élet a legizgalmasabb kalandregény.Az utolsó oldalnál újrakezdenéd.
Az különösen szép lenne, ha a gazosoknak sikerülne megvédeni a medvehagymát a természetes élőhelyén.
Drukkolok! Szívügyem ez a növény. _________________ Aki minden nap nevet, nem azért teszi, mert mindig jól mennek a dolgai, hanem azért, mert megtanulta, hogy mosolyognia kell a jón és a rosszon egyaránt.
Csatlakozott: Jun 01, 2008 Hozzászólások: 2336 Tartózkodási hely: Békéscsaba
Elküldve: 2011.04.14, 19:52 Hozzászólás témája:
Kutyus: sajnos még nem védett nálunk. Nyugat-európa több országában igen. Ma a jogszabályokat olvastam. A TVT és a kormányrendeletet is.
atilla: pont erről beszélgettünk a cserésben és így merült fel az ötlet. Hála az égnek már 2011-van és egy értelmes, intelligens miniszter ül a tárca élén, akit személyesen is ismerek, hiszen karcag polgármestere volt. Ő is biztos az ügy mellé áll. Megkeresem valahol ezeket a természetvédőket és mellénk állítom.
Ma hívták fel a figyelmemet a hóvirágra. Vele átestek a ló túloldalára. Nagymamámnak 70 éve van hóvirág a kertjében. Ma kiderült számomra, hogy szabálysértést követ el, mert csak környezetvédelmi hatósági engedéllyel lehetne. Nem rendelhetsz külföldről, nem csereberélhetsz hóvirágot. ha válaszol a minisztérium és elindítjuk az ügyet hivatalosan, akkor figyelni fogok, hogy csak a természetes lelőhelyén legyen védett és mi tovább termeszthessük kiskertjeinkben becsületesen, szabályszegés és bírság nélkül.
Az különösen szép lenne, ha a gazosoknak sikerülne megvédeni a medvehagymát a természetes élőhelyén. Megtaláltam Kereki Albertet A Göncöl Szövetség elnöke. _________________ Sanyi
a cikk 2008-as, jól rámentek _________________ A szellemi megismerésre törekvő lény pedig, aki tudja, hogy noha az, amire vágyik, felfoghatatlan, megtapasztalja, hogy ami minél inkább érthetetlen számára, az annál tökéletesebb. A felfoghatatlan éppen a nemtudásunkról való tudásunk árán lesz elérhető.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban