Csatlakozott: Dec 15, 2012 Hozzászólások: 176 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.09.24, 19:27 Hozzászólás témája:
Emmylie, csak nem a próféta szólt belőled a minap????? _________________ "De a hangyákra nem szabad rálépni, mert akkor különben elhervadnak..." /- Olívia lányom, 4 éves /
Emmylie Kedves, köszönöm! Sokszor segítettél már eddig is.
Most ez könnyebb lesz, mert magyarra kell fordítanom. A szöveg egy életrajz. Remélem, nem ér meglepetés... de ha igen, abból is tanulok! _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Ez most "nekem-munka", fordítás. Elég nagy terjedelmű, és nincs kötött határidő...
A napokban küldik. _________________ Arra születtem, hogy felnőtt is legyek,
S továbbadjam egyszer az életemet.
Csatlakozott: Aug 22, 2005 Hozzászólások: 38798 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.09.20, 11:21 Hozzászólás témája:
Az remek, Bojtikám!!!!
Az én örömöm, hogy egy tanácsadó segítségével sokat tudok spórolni a biztosításainkon _________________ "Az élet szép!
Tenéked magyarázzam?"
Heltai: A néma levente
Csatlakozott: Sep 14, 2004 Hozzászólások: 13117 Tartózkodási hely: Budapest
Elküldve: 2014.09.19, 11:07 Hozzászólás témája:
bau!
Milyen könnyű örömöt szerezni!
Vannak még önzetlen emberek a világban!!
A múlt hétvégén én is megleptem egy hölgyet 1-2 hónapja megcsodáltam a kertjében egy hatalmas cserép vérvirágot, erre behívott, hogy nézzem meg a növényeit. Nála már nyílott az őszi szellőrózsa, és panaszkodott, hogy nincs fehérje. Megigértem, hogy a kivett tövem helyén a kihajtottakból lesz fehér, akkor megkapja. Lett, és elvittem neki 2 virágzó tövet a hétvégén. Látnod kellett volna, hogy milyen szemekkel nézett rám! Hirtelen nem értette, hogy mit szeretnék, miért csengettem be (szerintem nem számított rá, hogy tényleg kap), aztán megmutattam, hogy mit hoztam neki.
Annyira megörült, hogy egyből felajánlott egy csomó cserepes növényt, amit illedelmesen vissza kellett utasítanom a teleltetési lehetőségeim miatt. _________________ Ha a boldogság egyik kapuja bezárul, egy másik biztosan kinyílik!!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban