Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7750 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2014.04.25, 07:33 Hozzászólás témája:
Már sok igazán nagyszerű utcai zenészről láthattunk klipet, de ilyen virtuóz művészekről eddig még aligha! Különösen a dobos egyedülálló tehetségére hívnám fel a figyelmet, mely nem egyszerűen csak különlegesen egyedi entrée-t ad a duónak, de hangzásvilágát is szinte meseszerűvé emeli. Igazi csemege! Az utolsó másodpercekre is tartogat meglepetést! Hihetetlen!
Élvezzétek!
http://youtu.be/rRRkfI7omtE _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7750 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2014.04.24, 10:42 Hozzászólás témája:
Egy kis nosztalgia...
http://youtu.be/Hop8KiafEz0 _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2014.04.21, 15:57 Hozzászólás témája:
- Azt hiszem, Önt keresik Főnök úr - mondja a titkárnő.
- Mi az, hogy "azt hiszem"? - förmed rá a főnök.
- Nem vagyok egészen biztos benne. Amikor felvettem a kagylót, valaki beleordított: "Te vagy az, te vén hülye?" _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2014.04.21, 15:53 Hozzászólás témája:
A szőke nő barátnőjének gyereke születik, de fülkagylók nélkül.
Mindenki figyelmezteti,nehogy megjegyzést tegyen rá! Ő szentül megfogadja és amikor megnézi a babát így szól:
- Jaj de gyönyörű gyerek!
- Te is úgy találod?
- Hát persze! Az a tündéri kicsi keze, a tökéletes lábai... milyen gyönyörűek a szemei. Tényleg, jól lát a pici?
- A doktor azt mondta, hogy tökéletes, 20/20-as látása van.
- jaj de jó! Ha szemüveget kéne hordania nagyon ki lenne vele tolva! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2014.04.21, 15:49 Hozzászólás témája:
Csőtörés van egy orvos villájában. A doki telefonon hívja az ismerős csőszerelőt.
- Azonnal ugorj kocsiba, csőtörés van nálunk, a pincében már minden úszik!
- Nem mehetek, tudod hogy ünnepelünk. Itt vannak a gyerekek, az egész rokonság, hívjál valaki mást.
- Bezzeg mikor beteg valaki a családodból, mindig engem hívsz, és én mindig szó nélkül indulok.
- Igazad van, már jövök is.
A csőszerelő megérkezik, kinyitja a pincébe vezető ajtót. A harmadik lépcsőfokról bedob a vízbe két aszpirint és így szól:
- Ha hétfőig nem apad le, hívjál újra! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2014.04.21, 15:42 Hozzászólás témája:
A mentőautó az orvossal, a betegszállítóval, a sofőrrel, a nővérrel és egy gyakorlaton lévő diákkal épp beteghez robog. Egyszer csak a mentőautó vezetője váratlanul elengedi a kormányt, fuldokolva a torkához kap. Szemei kikerekednek, nem kap levegőt. A nővérke rendíthetetlen nyugalommal az elsősegély doboz után nyúl, s jól fejbe vágja vele. A vezető erre azonnal megnyugszik, megfogja a kormányt, s vezet tovább. Hirtelen a betegszállító lesz rosszul. Fuldokolva a torkához kap, leesik a padlóra, vonaglik, rángatózik. A nővér őt is fejbe vágja a dobozzal. Ettől az azonnal magához tér, leül, mintha mi sem történt volna. Néhány perc múlva ugyanez történik az orvossal is. Nem kap levegőt, sípol, vergődik, görcsösen rángatózik. A nővér egy hirtelen mozdulattal őt is fejbe csapja, amitől ő is magához tér. A diák kővé válva a döbbenettől kapkodja a levegőt.. végül az orvoshoz fordulván megkérdezi:
- Harmadéves orvostanhallgató vagyok, a tudásom csupán elméleti. Még soha nem hallottam ilyen szimptómákról. A gyógymód pedig annyira szokatlan, hogy teljesen össze vagyok zavarodva. Nem magyarázná el nekem?
- Ne is törődj vele! A nővér férje tegnap felakasztotta magát. Csak ugratjuk... _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Elküldve: 2014.04.21, 15:35 Hozzászólás témája:
Kedves Alkohol!
Ha jó emlékszem, abban egyeztünk meg, hogy hála neked okosabb és viccesebb leszek, mindenki szeretni fog, a tánc pedig sokkal jobban fog menni.
Láttam a videót.
Beszélnünk kell! _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban