Csatlakozott: Aug 10, 2012 Hozzászólások: 1064 Tartózkodási hely: budapest - vác
Elküldve: 2014.02.14, 21:30 Hozzászólás témája:
era, ez a zóna térkép szerintem nem az igazi, én az 5 esetleg 6 mondanám itthoninak, 7?! ááá ne vicceljünk
na aztán most megint utána néztem és az 5 túlzás volt tőlem, de a 7 azért max pesten.-)
http://www.uk.gardenweb.com/forums/zones/hze.html
bárhogy is van, az 5 zóna -23 tól indul és valljuk be 5-10 évente végig söpör az országon -25 -29 is, és ekkor az értékes növényeink ha nincsenek védve akkor kampec :-9
Csatlakozott: Aug 10, 2012 Hozzászólások: 1064 Tartózkodási hely: budapest - vác
Elküldve: 2014.02.10, 20:01 Hozzászólás témája:
lehet a tavalyinál is írtam, érdemes beütni a google képkeresőbe a kiválasztott fajtát, föld, környezet vagy akár egy fénykép is nagyon más dolgot ad ki, volt olyan ami nagyon tetszett a taylor oldalán de a keresőben teljesen egyszerű , nem nagy szám fajta jött ki. én csak a képek alapján is meggyőző fajtát szoktam rendelni. rendeltem már tőlük, nagyon nagy növényekre ne számítsatok, de aprónak sem mondanám
Csatlakozott: Apr 10, 2011 Hozzászólások: 2983 Tartózkodási hely: Zala m.
Elküldve: 2014.02.10, 18:51 Hozzászólás témája:
Zozo! Versenyben vagyok! Pont tegnap nézegettem, de nem értem a végére. Ősszel többet írtam be, hogy tudjak majd választani közülük. _________________ Rendelések
Elküldve: 2014.02.09, 19:50 Hozzászólás témája:
a listát tavaly készítettük, lehet azóta bővült, majd ránézünk, minimum 6-10 embernek össze kéne jönnie, hogy a tetemes angol posta jól osztódjon, ez nem virágmag, ))
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban