Ama helyzet állt elő hogy újra lehet fokhagymaborral permetezni a növényeket, újfejlemények, a krumplin allig vannak bogarak szinte minden eső után permetezek minden növényt, így számomra érdekes fejlemény, ja és mára a vakond szinte allig veszem észre a földön igen mélyen járja azt.
Csatlakozott: Jun 19, 2007 Hozzászólások: 420 Tartózkodási hely: Budapest, Budatétény
Elküldve: 2013.02.07, 13:20 Hozzászólás témája:
Sziasztok!
Ebbe a topicba még sosem írtam, ezért lehet ki is fogok kapni , h kicsit off leszek? De úgy gondolom ide illik. Magyarország első Bocuse d'Or döntőjébe jutott szakácsunk fő szponzorának blogját szeretném ajánlani, mégpedig különösen ezt a bejegyzését:
Érdekes véleménye van a jelenlegi bio-nak mondott termesztésről is!
Nekem különösen felcsigázta az érdeklődésemet a bejegyzésnek az a része, melyben azt taglalja, h milyen minőségű salátát lehet nálunk kapni illetve milyet termelnek a kertekben. Engem érdekelne és ki is próbálnám azt a saláta keveréket, melyben az ízek kavalkádja lelhető fel az édestől a keserűig! De hol lehetne ilyen saláta magokat találni? Pár helyen találtam mizuma magokat, de érdekelne más féle is!
Elküldve: 2013.02.07, 11:55 Hozzászólás témája: Re: Anti - Kutyus
Magdi47 írta:
Nagycsillag írta:
Vigyázat - vigyázat!
Kedves Topicosok, megkérnék mindenkit, csak a témával foglalkozzon, kedvelem ezt a lapot, de ha így folytatjátok, mindenféle kicsi cenzor- kutyusok le fogják zárni a lapot...
( ui: " egyes buddhista tanítók szerint azért ültetünk virágot, hogy jelezzük istennek, ÉLÜNK... )
főleg ha folyton ilyen emberek érkeznek megzavarni a rendet....
Magdi47
Szóval az a rend ha nem mondhatod el azt amire rá sikerült jönnöd, akkor rend van értem.
Patkányra nem tudom hogy jó-é, mert ha egér van nincs patkány a házban, mert a patkány megeszi az egereket.
Nagycsillag!
nem voltam rest,és végigolvastam az eddigi hozzászólásaidat!
Kívánom neked,és gaztársaimnak,hogy maradj olyan aktív,és kellemes tagunk,
mint a ::
Elküldve: 2012.12.14. 19:37 Hozzászólás témája: Anti - Kutyus
belinkelt dátumú hozzászólásod előtt voltál!
tercsi _________________ http://indafoto.hu/terneicsilla
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Aug 25, 2009 Hozzászólások: 5813 Tartózkodási hely: Keszthely
Elküldve: 2012.12.15, 13:21 Hozzászólás témája: Re: Anti - Kutyus
Nagycsillag írta:
Vigyázat - vigyázat!
Kedves Topicosok, megkérnék mindenkit, csak a témával foglalkozzon, kedvelem ezt a lapot, de ha így folytatjátok, mindenféle kicsi cenzor- kutyusok le fogják zárni a lapot...
( ui: " egyes buddhista tanítók szerint azért ültetünk virágot, hogy jelezzük istennek, ÉLÜNK... )
főleg ha folyton ilyen emberek érkeznek megzavarni a rendet....
Magdi47 _________________ Élj úgy, hogy senki ne vegye észre, de ha elmész onnan, akkor mindenkinek nagyon hiányozz.
Elküldve: 2012.12.14, 19:37 Hozzászólás témája: Anti - Kutyus
Vigyázat - vigyázat!
Háát éedekesség ama dolgot vöttem észre az egerek nem furmánykodnak a házban, még a nyáron le permeteztem fokhagymaborból készült lével a járatokat, és nem rég voltam és néztem semmi élet jelenséget nem látok egér szinteken
És ha magadból indulsz ki, Vackor akkor te nem adsz részletes tájékoztatást, de ha más ilyet tesz bírálhatod még akkor is ha teljes-körű tájékoztatást kaptál, hát ne legyen az okoskodó egyedül, már ketten vagytok, végül is így jön ki a pár)nem volt csalán benne, de ha lenne akkor nem volnál ily csípős, akkor a te kedvedést úgy és olyan teszel bele amilyet akarsz, ne tőlem kérd te ettől sokkal OKOSABB vagy, tudsz dönteni vagy döntögetni:)) <3
Vackor!
Kitalálunk a Bojtival neked egy büntetést a következő talira!!!
A tudás: védőoltás. A gyűlölet és a közöny: betegség. A szeretet és az empátia: egészség. Mindannyian választunk.
Csatlakozott: Jun 06, 2004 Hozzászólások: 7913 Tartózkodási hely: Dunaszentgyörgy
Elküldve: 2012.10.11, 19:31 Hozzászólás témája:
Szerintem poén volt ez Pétertől, hiszen egyetlen oldalt azért mindenkinek van türelme visszaolvasni!
Tappan, csak a fokhagymaboros permetlével szórtad meg őket, vagy mással is? (Csalánlé, meg ilyesmi?) _________________ Az alkotó ember életének keresztje, hogy a legjobb gondolatok lefekvés után jönnek és közvetlenül felkelés előtt elmúlnak.
Péter !
szerintem is olvass vissza.ne kezdjük újra!
köszi!
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban