Csatlakozott: Jun 06, 2012 Hozzászólások: 456 Tartózkodási hely: Budapest/Csepel
Elküldve: 2012.07.25, 10:34 Hozzászólás témája:
Éva!
Idén kezdtem el foglalkozni a chilikkel. Én nem szeretem az erőset, de nem fog kárba veszni .
Nekem inkább a termésük szépsége/színe miatt tetszettek meg. Nincs nagy helyem csak egy panel erkély, így próbáltam a kisebb növekedésűeket összeszedni. Bár a cserép mérete sokat dob a fejlődésen.
Nézegetem a tiéteket, hát sok a különbség. Pláne a szabad földbe vetettek szépségesek. Nekem a termés sem olyan sok Na majd jövőre máshogy csinálom, de biztos folytatom. A törpe chilidet irigylem. Nagyon szép.
Minci !
Gyönyörűségesek a paprikáid. Nekem is van a chilin kívül cseresznye és TV paprikám. Persze 1-1 tő.
Csatlakozott: May 29, 2006 Hozzászólások: 2866 Tartózkodási hely: Szolnok
Elküldve: 2012.07.24, 18:36 Hozzászólás témája:
Eli, bippa, hatalmas puszi, ügyesek vagytok!
Hamarosan én is hozok pár képet. Lassan, de biztosan, alakulnak... _________________ "A gaz olyan virág, amit nem szeretnek."
Csatlakozott: Oct 10, 2005 Hozzászólások: 3228 Tartózkodási hely: Hajdúság
Elküldve: 2012.07.23, 17:07 Hozzászólás témája:
Nálam vegyes a dolog, volt pusztulás, de vannak szépek is, satnyák is.
Igaz a chilik még újak nálam, de egyik-másik egész szép mennyiségű termést produkál.
Én fekete fóliát raktam a földre és kis lyukakat vágtam, ebbe ültettem őket, alulról locsolom, elárasztom őket, így a fapálcikára írt nevek szépen eltüntek _________________ bippa
Nem készíthetsz új témákat ebben a fórumban Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban Nem módosíthatod a hozzászólásaidat a fórumban Nem törölheted a hozzászólásaidat a fórumban Nem szavazhatsz ebben fórumban