15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Egzotikus és különleges növények (15)
Konyhakerti növények (14)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Fokföldi ibolya / Saintpaulia (52)
Szobanövények (22)
CSERE-BERE növények, magok....(50)
Erkély és ablakpárkány kertész (5)
Golgoták (17)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Vendégeink a kertben(17)
Bonsai-bonszáj (2)
Páfrányok (3)

- Tábortűz témák:
Szomorú vagyok (10)
IDŐJÁRÁS (61)
Találd ki (29)
GAZLAP szakácskönyv (71)
2019-es nyári abádszalóki tali
Kutyák, cicák és egyéb házi kedvenceink (50)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (6)
A Tudat keresése (3)
Vicces történetek,...képek(17)
Kávéház (40)
Slideshow & Videó
Milyen öröm ért ma? (37)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:29:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek! Legyen szép az ünnepetek
5:39:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:34:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:05:am kutyus :
Jó reggelt!
8:47:pm Emmylie :
Szep estet mindenkinek.
6:05:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
2:05:pm Bojtárgazdi :
Jó utazást, Emmylie Kedves!
11:02:am Emmylie :
Szép napot kivánok mindenkinek. kapkodás és pakolás van de hát ilyen egy utazo nap
5:28:am kutyus :
Jó reggelt! Vigyázzatok, ma tetőzik a hőség!!
5:59:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:28:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:41:am etimami :
Jó reggelt.
9:52:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:21:am kutyus :
Jó reggelt!
7:43:am etimami :
Szép napot mindenkinek.
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Fácánreceptek




A fácánt -mint a vadakat általában- nem lehet frissen felhasználni. A lelőtt fácánt néhány napig tollastól, szellős, hűvös helyen lógatjuk, majd szárazon kopasztjuk meg.
A fácánrecepteket szinte kivétel nélkül el lehet készíteni gyöngytyúkból is!


Tűzdelt fácán

Hozzávalók:2 fiatal fácán, 10 dkg füstölt szalonna, 6 dkg zsír, 2 evőkanál tejföl, só, majoranna

Elkészítés: A megkopasztott fácánokat kívül jól megsózzuk, belsejüket száraz, tiszta ruhával kitöröljük és meghintjük majorannával. A melleket, combokat megtűzdeljük vékony füstölt szalonna csíkokkal, belsejükbe egy-egy kanál tejfölt teszünk. Zsírral kikent tepsiben sűrűn öntözgetve pirosra sütjük.
Ha öreg madarat kaptunk, akkor előbb hirtelen, forró sütőben minden oldalon átsütjük, majd leöntjük vörösborral és 180 fokon, letakarva megpuhítjuk. A végén a pecsenyelevet leszűrjük, liszttel simára keverjük, kiforraljuk és a feldarabolt húsra öntjük!

Köret: Burgonyakrokett vagy párolt rizs és almapüré, vagy vajon párolt piroshéjú almakockák









© Gazlap . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2004-11-04 (6380 olvasás)

[ Vissza ]


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.038 másodperc