16 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
Hirdetés
Üzenőfal
7:39:am Etimami :
Legyen szép a napotok.
6:21:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:08:am kutyus :
Jó reggelt!
5:40:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
6:00:am kutyus :
Jó reggelt!
5:28:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
7:49:am aszokfa :
Jó reggelt!
6:57:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
5:59:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:25:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!.....Kösz önöm Ászokom, szép volt!
4:18:pm aszokfa :
Jó napot és szép délutánt Kutyus!
6:57:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
11:57:am kutyus :
Ászokom nagyon jópofa mindkét szöveg....bár én egyiket se ismerem
10:08:am bau :

10:00:am aszokfa :
Szisztok! Szia Bau néni! igen hol svábbal, hol újmagyarral próbálkozunk no és értelme van:- Lám, te észre is vetted!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Kapros csülök





Hozzávalók: 2 db mellső sertéscsülök, 5 dkg vaj, 1 kiskanál liszt, 2 dl tejföl, 1 csomag kapor, pár csepp ecet vagy citromlé

Elkészítés: A megtisztított lábakat sós vízben addig főzzük, míg a hús könnyen leválik a csontról. A lábakat kicsontozzuk.A főzővízből pompás levest készíthetünk, ki ne öntsük! (ld. "Pandúrleves") A vajat felolvasztjuk, beletesszük a finomra vágott kaprot és a főzővízből egy kevéssel felengedjük, majd öt percig pároljuk. Ekkor a lisztet a tejföllel simára keverjük, a kapros vajhoz öntjük és összeforraljuk. Annyi főzővízzel hígitjuk, hogy mártást kapjunk, majd pár csep ecettel vagy citromlével pikánsra savanyítjuk, végül a kicsontozott húst belerakva még 2-3 percig forraljuk.

Elkészítés másként: A megpárolt sertéslábakat tűzálló tálba fektetjük és sütőben szép pirosra sütjük. A vajból a liszttel világos rántást készítünk, belerakjuk a finomra metélt kaprot, majd egy kis főzőlével felengedjük és savanyítjuk egy kis ecettel.Mártássá forraljuk, ezt tejföllel dúsítjuk és a megsült csülökre öntve az ételt átforrósítjuk. Rizsköretet kínálunk hozzá.









© Gazlap . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2004-11-08 (4658 olvasás)

[ Vissza ]


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.042 másodperc