17 éves a Gazlap...
Információk
Szia Anonymus!
Összes látogató: 6
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
- Szakértői témák:

- Kertészeti témák:
Gyümölcsök (5)
Milyen növényt vettem/szereztem ma (20 )
Konyhakerti növények (14)
Hagymások, gumósok, rizómások (34)
Dézsások (20)
Vendégeink a kertben (18)
Hawaii rózsa - frangipani
Virágaink, növényeink teleltetése (4)
Kertünk meglepetései (2)
Segítség csak kertészeti témákban(17)
Milyen növény ez?? (37)
Dézsások (19)
KAKTUSZOK ÉS POZSGÁSOK (48)
Hibiszkuszok (32)
Árnyékliliom (Hosta) 2

- Tábortűz témák:
GAZLAP szakácskönyv (78)
IDŐJÁRÁS (68)
Írj bármilyen témáról (17)
Wanted! Őt keresem.....(8)
Versek, költemények (4)
Vicces történetek, képek....(20)
JÓ TUDNI....érdekességek...ismeretterjesztő írások (7)
A Tudat keresése (4)
Kedven filmem, színészem (2)
Ki milyen zenét hallgat Gazlapozás közben (11)
Miért mérgelődök?.....Mi bosszant? (25)
Nagyik és Ők....(4)

A Gazlap Fórumai
Tábortűz
Kertészet
Szakértők
Műhely
Archívum
Virágrend
Hirdetés
Üzenőfal
5:29:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:39:am kutyus :
Jó reggelt!
6:22:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:54:am kutyus :
Jó reggelt!
5:35:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:44:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!....bár esősnek ígérkezik
6:19:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:39:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:45:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
1:44:pm kutyus :
Szp napot mindenkinek!
8:38:am Emmylie :
Jo reggelt szép napot. BAU-rol még mindig nincs semmi hir?????
5:15:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
6:17:am aszokfa :
Jaóó reggel!
5:51:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
5:52:am kutyus :
Jó reggelt!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Kapros csülök





Hozzávalók: 2 db mellső sertéscsülök, 5 dkg vaj, 1 kiskanál liszt, 2 dl tejföl, 1 csomag kapor, pár csepp ecet vagy citromlé

Elkészítés: A megtisztított lábakat sós vízben addig főzzük, míg a hús könnyen leválik a csontról. A lábakat kicsontozzuk.A főzővízből pompás levest készíthetünk, ki ne öntsük! (ld. "Pandúrleves") A vajat felolvasztjuk, beletesszük a finomra vágott kaprot és a főzővízből egy kevéssel felengedjük, majd öt percig pároljuk. Ekkor a lisztet a tejföllel simára keverjük, a kapros vajhoz öntjük és összeforraljuk. Annyi főzővízzel hígitjuk, hogy mártást kapjunk, majd pár csep ecettel vagy citromlével pikánsra savanyítjuk, végül a kicsontozott húst belerakva még 2-3 percig forraljuk.

Elkészítés másként: A megpárolt sertéslábakat tűzálló tálba fektetjük és sütőben szép pirosra sütjük. A vajból a liszttel világos rántást készítünk, belerakjuk a finomra metélt kaprot, majd egy kis főzőlével felengedjük és savanyítjuk egy kis ecettel.Mártássá forraljuk, ezt tejföllel dúsítjuk és a megsült csülökre öntve az ételt átforrósítjuk. Rizsköretet kínálunk hozzá.









© Gazlap . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2004-11-08 (4737 olvasás)

[ Vissza ]


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.036 másodperc