15 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 1 / 18286
Összes látogató: 7
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
Hirdetés
Üzenőfal
5:14:am kutyus :
Jó reggelt!
5:41:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
8:07:pm bau :
Nna véééégre!
8:02:pm kutyus :
itt vagyok....ragyogok!.. ..Tabon voltam, kb. 1 órája értem haza
7:47:am etimami :
Szép napot mindenkinek. Itt esett az eső.
5:02:am kutyus :
Jó reggelt! Akkor jó
7:18:pm Emmylie :
Nem áztam el csak egy kicsit. Mikor a faluba értem a nap sütött.
5:43:am kutyus :
Jó reggelt!Remélem, nem ázol el Emmylie!
5:19:am Emmylie :
Jo reggelt szep napot. Vissz-ut napom van
6:48:am etimami :
Szép napot mindenkinek.
5:31:am kutyus :
Jó reggelt
5:36:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:47:am kutyus :
Jó reggelt, indul az új hét
7:55:am pili :
Szép vasárnapot!
5:16:am kutyus :
Jó reggelt, szép vasárnapot!
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés

Kapros csülök





Hozzávalók: 2 db mellső sertéscsülök, 5 dkg vaj, 1 kiskanál liszt, 2 dl tejföl, 1 csomag kapor, pár csepp ecet vagy citromlé

Elkészítés: A megtisztított lábakat sós vízben addig főzzük, míg a hús könnyen leválik a csontról. A lábakat kicsontozzuk.A főzővízből pompás levest készíthetünk, ki ne öntsük! (ld. "Pandúrleves") A vajat felolvasztjuk, beletesszük a finomra vágott kaprot és a főzővízből egy kevéssel felengedjük, majd öt percig pároljuk. Ekkor a lisztet a tejföllel simára keverjük, a kapros vajhoz öntjük és összeforraljuk. Annyi főzővízzel hígitjuk, hogy mártást kapjunk, majd pár csep ecettel vagy citromlével pikánsra savanyítjuk, végül a kicsontozott húst belerakva még 2-3 percig forraljuk.

Elkészítés másként: A megpárolt sertéslábakat tűzálló tálba fektetjük és sütőben szép pirosra sütjük. A vajból a liszttel világos rántást készítünk, belerakjuk a finomra metélt kaprot, majd egy kis főzőlével felengedjük és savanyítjuk egy kis ecettel.Mártássá forraljuk, ezt tejföllel dúsítjuk és a megsült csülökre öntve az ételt átforrósítjuk. Rizsköretet kínálunk hozzá.









© Gazlap . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2004-11-08 (3854 olvasás)

[ Vissza ]


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.035 másodperc