16 éves a Gazlap!!!
Információk
Szia Anonymus!
Tagok: 4 / 18286
Összes látogató: 10
Utolsó tag: czaczi
Keresés
Web Gazlap
Részletes fórum kereső
Utolsó fórumtémákból
Hirdetés
Üzenőfal
5:52:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
6:02:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:01:am Bojtárgazdi :
Jó reggelt kívánok!
5:52:am kutyus :
Jó reggelt!
6:11:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
5:41:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
9:03:am Etimami :
Szép napot mindenkinek.Itt már lehet havat söpreni
6:04:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek...indul az új hét!
7:06:am kutyus :
Jó reggelt!
5:43:am kutyus :
Jó reggelt, kellemes hétvégét
5:42:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek
6:29:am kutyus :
Jó reggelt!
6:09:am kutyus :
Jó reggelt mindenkinek!
10:25:pm Bojtárgazdi :
Azt hittem, ír a virágosba, de nem írt...
10:24:pm Bojtárgazdi :
Nahát, Scibal itt volt néhány órán át, és nem üdvözöltem, most meg már elment.
Korábbi üzenetek

Csak regisztrált felhasználóknak
Regisztráció/Belépés
Google Hirdetések
Mellékletek
Hirdetés
Kapros csülök





Hozzávalók: 2 db mellső sertéscsülök, 5 dkg vaj, 1 kiskanál liszt, 2 dl tejföl, 1 csomag kapor, pár csepp ecet vagy citromlé

Elkészítés: A megtisztított lábakat sós vízben addig főzzük, míg a hús könnyen leválik a csontról. A lábakat kicsontozzuk.A főzővízből pompás levest készíthetünk, ki ne öntsük! (ld. "Pandúrleves") A vajat felolvasztjuk, beletesszük a finomra vágott kaprot és a főzővízből egy kevéssel felengedjük, majd öt percig pároljuk. Ekkor a lisztet a tejföllel simára keverjük, a kapros vajhoz öntjük és összeforraljuk. Annyi főzővízzel hígitjuk, hogy mártást kapjunk, majd pár csep ecettel vagy citromlével pikánsra savanyítjuk, végül a kicsontozott húst belerakva még 2-3 percig forraljuk.

Elkészítés másként: A megpárolt sertéslábakat tűzálló tálba fektetjük és sütőben szép pirosra sütjük. A vajból a liszttel világos rántást készítünk, belerakjuk a finomra metélt kaprot, majd egy kis főzőlével felengedjük és savanyítjuk egy kis ecettel.Mártássá forraljuk, ezt tejföllel dúsítjuk és a megsült csülökre öntve az ételt átforrósítjuk. Rizsköretet kínálunk hozzá.









© Gazlap . Minden jog fenntartva.

Közreadva: 2004-11-08 (4595 olvasás)

[ Vissza ]


Impresszum : Jogi nyilatkozat : Moderálás : Médiaajánlat

@Gazlap | Indult 2004-03-01 l Oldalkészítés: 0.055 másodperc